Werkplaats

Reparatie en onderhoud sinds 1998

Automotive Services

Onze monteurs zijn specialisten die streven naar perfectie.

Onderhoud klein of groot

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig onderhoud aan uw auto bent u bij Carisma car center aan het juiste adres.

Banden reparatie

Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, zijn goede banden een vereiste. De band vormt immers het enige contact met het wegdek. Kies daarom voor de autoband die bij u past. Bij ons vindt u altijd de meest geschikte band voor een uitstekende prijs.

APK KEURING

De APK is belangrijk en nuttig voor de verkeers-veiligheid en ter bescherming van het milieu. Door deze keuring weet u namelijk zeker dat uw auto regelmatig grondig wordt doorgelicht.

Airco reperatie

De airco-installatie van uw auto is helaas niet onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks tot 10% aan koudemiddel. Wanneer de airco beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage.

Motor reparatie

Het reviseren van een motor kan variëren van het vervangen van wat pakkingen en rubbers tot aan een complete set nieuwe zuigers, nokkenassen, cilinderkop en drijfstangen. In dat laatste geval is een specialist al snel een paar dagen bezig. Een motorrevisie verdient alleen aanbeveling als de auto zelf het nog waard is.

Kwaliteitsonderdelen

Auto-onderdelen worden door verschillende fabrikanten vervaardigd en onder verschillende merknamen verhandeld. Hierdoor worden veel onderdelen van verschillende kwaliteiten en prijzen aangeboden op de markt. Wij vinden het belangrijk om u te informeren en bewust te maken over de kwaliteit van de aangeboden onderdelen, zodat u altijd de juiste keuze maakt.

Tevredenheid gegarandeerd!

Wat een supersnelle service! Koplampje was kapot, kon meteen langskomen en reed binnen een paar minuen weer weg!

Carisma Car Centers heeft me goed geholpen bij het vinden van een auto die bij me past. Daarnaast blijven zij altijd erg behulpzaam.

Ze hebben me al verschillende keren uitstekend geholpen! O.a. met een lekke band, kabelbreuk en andere elektrische storingen… Ook al hadden ze het druk, werd er toch tijd vrijgemaakt om me weer snel op weg te helpen. Aardige mensen en (ook niet onbelangrijk) niet te duur..!

Spreken of langskomen?

Showroom  - 0180-497271
Werkplaats - 0180-497264

 

Contact

14 + 5 =

× WhatsApp chat?